zsén zsena

Mindenféle ami bennem, velem, és körülöttem történik.

Friss topikok

  • Husky: Az előbb pakoltam ki egy bőröndöt, amiben sok, nagyon régi könyvet találtam. 1917-es a legrégebbi ... (2008.09.23. 11:15) ex libris
  • Husky: mi volt a söröspoharakkal? :) (2008.09.09. 23:07) SZIN-re léptünk :)
  • Pötty: nekedmeg háromhetvenháromnullahéthatvankettő és szintén 20as:) (2008.08.22. 21:15) itt.most.
  • zs.: lehet, hogy pont a feje tetején lesz a legjobb. (2008.08.07. 10:58) az út a boldogsához

a félistennő

2008.01.30. 21:27 | zsén zsena | 3 komment

     A fene se gondolta volna, hogy ilyen titkokat rejt számomra egy egyszerű szerda, egy január 30.-a! Mikor reggel még olyasmin bosszankodtam, hogy a mérleg először 43.2-t mutatott, másodjára 40.7-et és sajnos a harmadik mindent eldöntő mérlegelésen a kisebb súly győzedelmeskedett. Még a suli fele menet sem történt semmi különleges, mindössze felfigyeltem a férfi hiúság egy APRÓ jelére. Ugyanis a következő történt. Az gimi oldalánál egyik diáktársam megállt a bicikliével, leszállt róla komótosan, levette a táskáját, és a fejéről leemelve a sapkáját beletuszkolta a hátizsákba, behúzta a zipzárját, megígazította a sérót, és mint aki jól végezte dolgát bekanyarodott az iskola frontjára.

     Most pedig lássuk hogyan is alakultam át félistennővé. Az egész úgy kezdődött, hogy 11:05 kor vége lett a tanításnak, haza felé jövet pedig a támfalon olvasás helyett, iszonyatosan megkívántam úszni. Gondoltam mivel szerda van, bár nem iratkoztam fel előre, hátha úszhatok a suli kontójára. Összeszedtem a holmim, és láss csodát beengedtek. Csak úsztam és úsztam és úsztam kicsit több mint egy kilómétert. (Majd holnap megbánom mikor nem tudok kikelni az ágyból az izomláz miatt) Talán úszni még sohasem esett ennyire jól. Úgy 40 perc elteltével kikászálódtam a vízből, letusoltam, betestápolóztam magam mindenhol, bekentem az arcom, megszárítottam a hajam, és kiléptem a verőfényes napsütésbe!

     Idehaza gyanútlanul lefeküdtem egy órácskára aludni, és mikor felkeltem :

Tádáááááám

FÉLISTENNŐ LETTEM

 

     Egy nagyon okos, nagyon szép, nagyon félistennő!!!

 

     Elsőször a dolog tartósságát fél órára becsültem. De még mindíg tart!!! És nagyon élvezem!!! Úgyérzem enyém a világ. Mindent látok és mindent tudok! Bármire képes vagyok! Ha akarom megmentem a világot! Teljesen kiegyensúlyozott állapotban vagyok. Sugárzok és mosolygok!

     Később lementem a Dunámhoz. Egy stégen ücsörögtem majdnem egy szintben vele. Csak néztünk egymás szemébe és úgy éreztem képes lennék átölelni! Teljesen eufórikus állapotba kerültem!

    Fogalmam sincs, hogy holnap reggel hogyan fogok ébredni, de nagy baj nem történhet a Zoli zsaniként (félistennő aura nélkül) is szeret...

A bejegyzés trackback címe:

https://zsenzsena.blog.hu/api/trackback/id/tr44318759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kyrill · http://kyrill.bluefusion.hu 2008.01.30. 22:04:49

A világot megtudnád menteni, de magadat nem? Mellesleg szép gondolatok, nagyon tetszenek, és jól le tudod írni őket. :) Tetszik most.

Betty (-taki-) 2008.01.31. 18:47:33

Hát kis Zsönim.. Ez nagyon szép amit leírtál.. Imádom olvagatni a blogodat.. :) És örülök h most jól érzed magad! :) Legyen így még jó sokáig! :D Pusssz te (majdnemegész)félistennő xD ^.^

(: 2008.02.01. 20:11:52

hihihihi:)
ez nagyon para...
sosenem éreztem magam félistennőnek....:)
zsani...erről részletes beszámolót kell adnod még...:)
hihihi:)
ja, és megint elolvastam, amint szóóóóltál:)
süti beállítások módosítása