zsén zsena

Mindenféle ami bennem, velem, és körülöttem történik.

Friss topikok

  • Husky: Az előbb pakoltam ki egy bőröndöt, amiben sok, nagyon régi könyvet találtam. 1917-es a legrégebbi ... (2008.09.23. 11:15) ex libris
  • Husky: mi volt a söröspoharakkal? :) (2008.09.09. 23:07) SZIN-re léptünk :)
  • Pötty: nekedmeg háromhetvenháromnullahéthatvankettő és szintén 20as:) (2008.08.22. 21:15) itt.most.
  • zs.: lehet, hogy pont a feje tetején lesz a legjobb. (2008.08.07. 10:58) az út a boldogsához

balesetünk a hétvégén

2007.12.04. 13:58 | zsén zsena | 6 komment

 Igaz, hogy az eset szombat este történt csak sajnos eddig nem sikerült sort kerítenem az esemény begépelésére.

 Este olyan hat körül indultunk Bólyba ahol egy ifjúsági eseményen kellett megjelennünk és néhány képpel dokumentálnunk az eseményt.Személy szerint, Zsuzsi  a söfőr, Kati, Anikó és én.Az odaúton már tudatosult bennünk, hogy két métert nem látunk előre a ködtől.Miután épségben megérkeztünk, ittunk egy forrócsokit és teljesítetettük a feladatainkat(főleg Zsuszsi :D ).

 Mivel őszintén szólva egyikőnknek sem volt kedve ott tartózkodni, hamarosan szedelőzködni kezdtünk.Anikó úgyahogy elnavigált bennünket a barátjáék lakásáig.Kitettük.Elindultunk, ám mint az a Bóly, lakott terület vége táblánál kiderült rossz irányba, Siklós felé.

 Zsuzsi úgy gondolta, "sima-liba", visszatolat az útra és megyünk visszafelé, hazafelé.Ám ezt csak úgy gondolta. . . Ugyanis valamilyen paranormális vonzás következtében az árokban kötöttünk ki. Annyira lassan és finoman csúsztunk a "mélybe", hogy Kati aki épp Husky-Csücsök Balázzsal telefonált az anyósülésen észre sem vette a balesetet.Zsuzsi felszólítására Kati még a telefonba nyögte hogy "most le kell tennem, beestünk az árokba, na szia" azzal kinyomta.Kiszálltunk a kocsiból amely épp kisgyermekesen ártatlan pillantásokkal lesett ki a gödörből.Zsuzsi azonnal hívta Anikót, hogy jöjjenek  (a barátjának egy mikrobusza van) és húzzanak ki bennünket mert az árokban van az autó.Anikó: "úristen jól vagytok? úristen!! jó szólok, jó rendben szólok neki megyünk jó,jó. . ." Zsuzsi:" jól van már, csak tedd le és gyertek" Zsuzsival és Katival rettentő mód röhögünk. Az első autó ami a baleset óta elmegy mellettünk a következő reakciókat produkálja, undorítóan unempatikus módon, lelassít, kibámul, továbbhajt. Következő sofőr ugyanígy: lelassít,bámul,továbbhajt. Mivel annyira jót mulatunk az eseten,arra a következtetésre jutunk, hogy valószínűleg arra gondolnak bizonyára beszívtunk, vagy egyéb tudatmódosító szert vettünk magunkhoz.Gyakoroljuk a pánikrohamot. . . A következő autó megáll, körbenéz, előkapja a vontató kötelet (amellyel Zsuzsi játékosan(!) felköti magát).

 Néhány perc múlva,mire Anikóék feltűnnek,a kocsi már kint is van.Mindekit elhalmozunk hálánk jelével, különösen Zsuzsi aki a vadidegen megmentőnk nyakába borul.

 Zsuzsi visszatolat,másodszorra sikeres az akció.Ezek után a rekeszizom fájdalmán kívül semmi probléma nem adódik a hazafelé vezető úton. . .

A bejegyzés trackback címe:

https://zsenzsena.blog.hu/api/trackback/id/tr70252100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mendy · http://mendy.blog.hu 2007.12.04. 15:15:13

Én ezt már hallottam!ihihi:D:D

:) 2007.12.04. 16:27:50

és ez ÍÍÍÍÍGY TÖRTÉNT...köszönöm zsani:):)

Anikó 2007.12.04. 19:58:38

ÉS EZ SZÓ SZERINT ÍGY TÖRTÉNT! :D :D :D :D :D :D :D
MICSODA IZGAOM!!CSAJOK ÖRÖM AZ ÉLET VELETEK!!:D

(: 2007.12.04. 20:37:17

háááááát jah....
elolvastam!!!!
de hol az anikó feje,amit az autó alatt felejtettünk, meg a láb, ami kilógott az autó alól????!!!
meg a többi flash...:)
nagy műűűsor volt, az biztos:D

Marci 2007.12.05. 22:35:01

SZia!

Azt akarom mondani, hogy gyertek el szombaton ihba mohácsra tehetségkutatóra szurkolni nekünk, ok?:)

PUSZI HELo:)

zsén zsena 2007.12.06. 19:23:37

igenis! :D feladat megértve, egyébként reggel nyolctól dolgozni fogok ott.úgyhogy mindenképp jelen leszek!és természetesen szurkolni fogunk! :D mellesleg engedd meg hogy kijavítsalak mohácson ic van nem pedig ih :D:D
süti beállítások módosítása